Over het toernooi

Datum: zaterdag 24 juni 2017
Camping open vrijdag tot zondag

Start toernooi: ongeveer 9:15
8.15: melden teams wedstrijdtafel
9.15: Teamcaptain praatje: team moet klaar staan op veld, captain bij de wedstrijdtafel
Direct daarna: start toernooi!

Locatie: Nijeveen
Drenthe, nabij Meppel. Zie onder.

Kosten: 50 euro per team.

Het NK Kubb 2017 – gang van zaken
Het Nederlands Kampioenschap Kubb wordt in 2017 voor de veertiende keer georganiseerd. Dit toernooi is open voor alle Nederlandse teams. Het winnende team mag zich een jaar lang Nederlands Kampioen Kubb noemen.

Een team moet bestaan uit minimaal 6 leden (één stok per beurt). Heren, dames of gemengd: elke samenstelling is toegestaan. Leeftijd is niet belangrijk.

’s Avonds is er rond 19:00 een barbecue waar iedereen aan kan meedoen. Je hiervoor opgeven kan tegelijkertijd met het aanmelden van een team. Daarna is er een groot after kubb feest.

Er zal gespeeld worden volgens de regels van het Wereld Kampioenschap Kubb (in Zweden). Voor meer informatie zie de homepage van het WK Kubb of mail naar organisatie@nkkubb.nl.

N.B. Voor drankjes en hapjes kan je de hele dag terecht bij SVN’ 69. Mocht je je eigen drinken meenemen: Glas is absoluut verboden. Dit in verband met het feit dat het NK wordt gespeeld op een voetbaldveld dat schoon moet blijven.

Locatie

Terrein voetbalvereniging SVN ’69, Tussenboersweg, Nijeveen | kaart

Autonavigatie: gebruik Energieweg 1 als adres.

Openbaar vervoer: lijnbussen alleen op werkdagen. In het weekend een veel te dure NSTaxi vanaf station Meppel of minimaal 1 uur van te voren bellen naar Regiotaxi Zuidwest-Drenthe 0900 – 1436.